fbpx

Reacties

Ik word heel gelukkig van het werk dat ik doe. Ik ben zó trots als een cliënt een stap durft te zetten, voor zichzelf durft te kiezen of een lang uitgestelde beslissing neemt. Hier een aantal reacties die ik heb mogen ontvangen en waar ik heel dankbaar voor ben.

 

5/5
Wat een warme, kundige en bovenal zeer professionele vrouw is Bianca! Ze heeft mij geleerd weer te zijn wie ik ben. Tijdens mijn tweede burn-out ben ik bij Bianca terecht gekomen. Ik had al veel geprobeerd om dicht bij mezelf te blijven, niet mee te gaan in dit jachtige leven en mezelf de moeite waard te vinden. Elke keer maar half half en niet met een blijvend resultaat. Bianca heeft met simpele, maar zeer doeltreffende technieken mijn patronen doorbroken, mij inzichten gegeven en mij weer vertrouwen in mezelf gegeven. Ik ervaar rust en balans. Dank je wel lieve Bianca!
Carmen
Vleuten
Bianca is een intuïtieve, spirituele en goed afgestemde coach. Bij haar kan en mag alles er zijn. Dat voelt veilig. Haar sessies zitten vol humor, respect en liefde waardoor het maken van stappen licht voelt. Bianca is op vele vlakken ontwikkeld. Ik ga graag naar haar toe als ik ergens in vastloop of even niet lekker in mijn vel zit.💖
Marloes
Amersfoort
Bedankt voor je liefdevolle begeleiding. Met rust, vertrouwen en geduld gaf je me bemoedigende woorden en sprak je mijn potentieel aan.
Fijn dat je het verhaal achter mijn woorden zag.
Heidi
Kerkrade
De sessies waren heel laagdrempelig.
Bianca’s oordeel vrije houding en gemoedelijke manier van coachen, hebben me mooie inzichten gegeven.
Fedor
Schipluiden
Ken je dat gevoel? Je hebt een vraag, waarvan je weet dat je ook zelf het antwoord het. Het huist ergens diep in je ziel, maar het lukt je maar niet om erbij te komen. Alsof er een stalen gesloten deur tussen jou en je antwoord zit. Bianca heeft me de sleutel van die deur gewezen. Door haar uitzonderlijke talent voor luisteren en het stellen van de juiste vragen, werd het antwoord op mijn vraag mij in korte tijd duidelijk. En kon ik verder met een volgende stap in mijn leven.
Stephan
Monster
Dank je wel, mooi mens. Zonder jouw hulp zou ik nu niet zijn waar ik ben.
Ariette
Apeldoorn
Afgelopen jaar ben ik bij Bianca geweest omdat ik wel wat inzicht kon gebruiken met betrekking tot het loslaten van mijn zoon. 
In een veilige en verbonden sfeer heeft zij mij hierin begeleid. 
Een hoop inzichten gegeven en via een visualisatie heb ik uiteindelijk een grote stap gezet in het loslatingsproces.
Ingrid
Drunen
Tijdens een periode van heftige emoties vroeg ik of Bianca me kon ondersteunen naar meer emotionele balans. Ik wilde ook graag samen kijken waar dit vandaan kwam. Ik kon diezelfde week nog terecht en na een coachingsessie en chakrabehandeling ging ik werkelijk opgelucht en met inzichten naar huis. De veiligheid die Bianca creëerde en voelbare intentie om mij te ondersteunen, gaven me het vertrouwen dat we dit stuk samen verder konden brengen. En dat is gelukt!
Miluska
Tilburg