fbpx

Aanbod

Welk traject past bij jou?

Van hoofd naar hart

We gaan samen op zoek naar jouw blokkades en kijken wat jouw niet-helpende patronen zijn. Zo kan de energie weer gaan stromen. Ik leer je luisteren naar jouw innerlijke stem. Jij bent perfect zoals je bent!

Ik gebruik verschillende tools, o.a. familie-opstellingen en visualisaties. Alles afgestemd op dat wat zich aandient of waar jouw behoefte ligt. Wat een transformatie zul je ervaren! 

Dit traject duurt ongeveer 6 maanden en is inclusief een Human Design reading, voor jouw eigen blauwdruk in het leven.

Duik in je familie-systeem

Veel van onze vaste patronen en overtuigingen ontstaan in onze jeugd en komen voort uit systeem van herkomst: je gezin waarin je bent opgegroeid en de families waar je ouders uit voortkwamen. En hoe hard we ook ons best doen om vooral niet zo te worden, we dragen meer van ze mee dan we denken. Door middel van een genogram, gecombineerd met familie-opstellingen krijg je inzicht je familie en je patronen. Je ziet de draden ontvouwen die je onbewust gesponnen hebt. Tijd om los te laten wat niet van jou is en je eigen plek weer in te nemen.

Dit traject duurt ongeveer 3 maanden.

Nieuw: Spiegel van je leven

Uniek 8-weken programma

Ben jij op zoek naar:
> Inzicht in jouw patronen en overtuigingen? 
> Verbinden met jouw lijf en je hart, zodat je weet wat goed is voor JOU?
> Keuzes maken die aansluiten bij jouw hartsverlangen, in plaats van voldoen aan de verwachtingen van anderen?

Dan is Spiegel van je leven echt iets voor jou. Je krijgt 8 weken intensieve begeleiding van 3 professionals, vanuit holistisch perspectief. Een combinatie van orthomoleculaire therapie, massagetherapie en systemisch werk. 

 

Familie-opstellingen

Elke 2 maanden is er een opstellingen-dag. We gaan die dag met een kleine groep (max. 8) aan de slag met familie-opstellingen. Als deelnemer kun je je eigen vraag inbrengen en je bent representant bij de opstelling van andere deelnemers. Super leerzaam, want van elke opstelling waar je aan deelneemt, en zelf als je toeschouwer bent, neem je iets mee voor jouw eigen proces. 

De volgende dagen zijn op 19 november – 14 januari – 11 maart. Aanmelden kan via contact@biancagroenewegen.nl
De dag duurt van 10.00 tot 17.00 uur. Kosten bedragen 95 euro, incl. koffie, thee, lekkers en heerlijke lunch.

Liever een avond? Donderdag 8 december, 19 januari en 16 februari komen we van 19.30 tot 21.30 bij elkaar om 2 tot 3 opstellingen te doen. Meld dan bij je aanmelding of je als vraagsteller of als representant wilt deelnemen die avond. 
Kosten voor de avond bedragen 25 euro als representant en 45 als vraagsteller.

Rouw en Verliescirkel

De Rouw en Verliescirkel is voor iedereen die met een verlies of afscheid te maken heeft (gehad). Na het overlijden van een dierbare, het verliezen van je baan of je gezondheid, of bij scheiding van je partner. Afscheid nemen van het plaatje zoals je je ooit had voorgesteld dat het leven zou zijn. Ook dat is rouw.

We komen 4x bij elkaar over een periode van 4 maanden in een kleine, veilige groep. Daarnaast zijn er 4 zoomsessies en krijg je ondersteuning in de online community.

Rouw doet pijn en is voor iedereen uniek. Het is een moeilijk en soms eenzaam pad. Daarom organiseer ik samen met Minke Keizer deze Rouw en Verliescirkel om ruimte te geven aan jouw ervaringen. Erkenning voor jouw verdriet en herkenning vinden bij elkaar.

Op 23 november en 16 december organiseren we 2 kennismakingscirkels. Vanaf januari 2023 starten we met de volledige cirkel.