fbpx

Aanbod

Welk traject past bij jou?

Van hoofd naar hart

Ben jij klaar voor transformatie?

Bijna al onze vaste patronen en overtuigingen ontstaan in onze jeugd en komen voort uit je systeem van herkomst: je gezin, waarin je bent opgegroeid en de families van je oudersWe gaan samen kijken naar jouw blokkades en niet-helpende patronen. 

Onder andere d
oor middel van een Human Design reading en een genogram, gecombineerd met familie-opstellingen en andere tools uit mijn rugzak, krijg je inzicht en kennis om het anders te gaan doen. Jouw pad gaat zich voor je ontvouwen. 

Tijd om los te laten wat niet van jou is en je eigen plek weer in te nemen. 
Zo kan de energie weer volop gaan stromen. Je leert luisteren naar jouw hart en innerlijke stem, zodat je weet: ik bent perfect zoals ik ben!

Dit traject duurt 3 tot 6 maanden en is inclusief een Human Design reading, voor jouw eigen blauwdruk in het leven.

Nieuw: Spiegel van je leven

Uniek 8-weken programma

Ben jij op zoek naar:
> Inzicht in jouw patronen en overtuigingen? 
> Verbinden met jouw lijf en je hart, zodat je weet wat goed is voor JOU?
> Keuzes maken die aansluiten bij jouw hartsverlangen, in plaats van voldoen aan de verwachtingen van anderen?

Dan is Spiegel van je leven echt iets voor jou. Je krijgt 8 weken intensieve begeleiding van 3 professionals, vanuit holistisch perspectief. Dit programma geef ik samen met mijn collega’s Brigitte de Bruin van Vitaal en Fit, die alles weet van orthomoleculaire therapie en Marie-Anne Brandt van Bloom into You, een topper op het gebied van massagetherapie. 

 

Familie-opstellingen

Er is regelmatig een opstellingen-dag. We gaan dan met een kleine groep (max. 8) aan de slag met familie-opstellingen. Als deelnemer kun je je eigen vraag inbrengen en je bent representant bij de opstelling van andere deelnemers. Super leerzaam, want van elke opstelling waar je aan deelneemt, en zelf als je toeschouwer bent, neem je iets mee voor jouw eigen proces. 

De volgende dagen zijn op 11 maart –  15 april – 13 mei. Aanmelden kan via contact@biancagroenewegen.nl
De dag duurt van 10.00 tot 17.00 uur. Kosten bedragen 105 euro, incl. koffie, thee, lekkers en heerlijke lunch.

Leven naar je design

2 april organiseer ik samen met Lisette Maaskant de Leven naar je design workshop. We beginnen bij de basis van Human Design. Wat is het? Wat betekent dat voor jou? En wat kun je ermee?

Wij zijn beiden nogal praktisch ingesteld en gaan na een korte introductie meteen de theorie toepassen op jou. Zodat jij met nieuwe inzichten en tools weer huiswaarts keert. 

Wil jij met je eigen design aan de slag en ook meer begrijpen van de mensen om je heen, zodat de energie weer de goede kant op gaat stromen? Schrijf je nu in voor de workshop op 2 april: contact@biancagroenewegen.nl.

Meer Human Design

Wil jij meer weten over jouw eigen unieke gebruiksaanwijzing? Neem dan contact op voor een Human Design Reading of 1-op-1 sessie. Bij een reading pak ik jouw chart erbij en vertel via een audio bericht welke informatie je hierin kunt vinden. In ongeveer 30 minuten neem ik je mee langs de belangrijkste onderdelen uit jouw chart. Kosten hiervoor bedragen 55 euro. 
Bij een Human Design Sessie kom je bij mij in de praktijk, stel ik voor jou een uniek kaartendeck samen. Aan de hand van die informatie leer je de kennis direct terug te koppelen aan praktische voorbeelden in jouw dagelijkse leven. Een sessie duurt 1 tot 1,5 uur en kost 110 euro.  

Wil je graag jouw eigen, unieke Human Design boek bestellen? Dat kan via deze link