fbpx

Elke maand

Opstellingsavond

Coming up: 8 december – 19 januari – 16 februari

Wil je op een laagdrempelige manier kennis maken met de bijzondere resultaten van familie-opstellingen? Kom dan naar een van de opstellingsavonden. Elke maand organiseer ik een avond waarin we 2 opstellingen doen. Als deelnemer kun je gevraagd worden om representant te zijn bij iemand anders’ opstelling. Je krijgt die rol nooit voor niets. Dus ook alleen al het meedoen, zal je inzichten geven in je eigen stukken. 

Meld je aan via de mail en zet er dan bij of je een vraag wilt inbrengen of als representant wilt deelnemen. 
Als representant betaal je 25 euro. Breng je een vraag in, dan zijn de kosten 45 euro. 

Opstellingendag

Coming up: 19 november (vol) – 14 januari – 11 maart

Tijdens deze opstellingendag gaan we in een kleine groep via diverse familie-opstellingen aan de slag met de vragen die worden ingebracht. Je doet mee als representant, maar kunt ook een eigen vraag inbrengen. 

De invloed van ons familiesysteem is vaak sterker dan we denken. We zijn in onze kindertijd emoties gaan dragen voor anderen. In de hoop dat zij het dan niet meer hoefden te dragen. Of we zijn op een verkeerde plek gaan staan, omdat we zo graag de ander wilden ontlasten. Allemaal vanuit de beste bedoelingen. Maar vaak is dat niet het beste voor onszelf. In een opstelling wordt zichtbaar hoe de onderstroom binnen jouw familie loopt. Het geeft vaak een verklaring waarom je in het hier en nu doet wat je doet en welke overtuigingen je in de weg staan. 

Met een familie-opstelling kun je snel diepgaande inzichten krijgen. Daarmee kun je vervolgens aan de slag om te zorgen dat je beter op je plek gaat staan en niet langer last hebt van patronen en overtuigingen die eigenlijk niet van jou zijn.

Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Kosten: 95 euro, incl. lunch

Je kunt je aanmelden voor de reservelijst, mocht er een plaatsje vrijkomen.

Human Design

Reading

Nieuwsgierig naar jouw handleiding voor het leven? Jouw Human Design Chart vertelt je veel over jouw unieke blauwdruk. Hoe is het voor jou bedoeld hier? Welke overtuigingen die je jezelf hebt aangeleerd, mag je loslaten? Waar mag je nog veel meer vanuit je Zelf gaan handelen? Hoe kun jij het beste beslissingen nemen en waar ga je de rust vinden om te doen wat je te doen hebt? Boek een Human Design reading en ga op ontdekkingsreis. 
Life will never be the same again. 🙂