fbpx

Opstellingendag

Coming up: 13 mei – 17 juni

De invloed van ons familiesysteem is vaak sterker dan we denken. We zijn in onze kindertijd emoties gaan dragen voor anderen. In de hoop dat zij de last ervan niet meer hoefden te dragen. Of we zijn op een verkeerde plek gaan staan, omdat we zo graag de ander wilden ontlasten. Allemaal vanuit de beste bedoelingen. Maar vaak is dat niet het beste voor onszelf. In een opstelling wordt zichtbaar hoe de onderstroom binnen jouw familie loopt. Het geeft vaak een verklaring waarom je in het hier en nu doet wat je doet en welke overtuigingen je in de weg staan. 

Met een familie-opstelling kun je snel diepgaande inzichten krijgen. Daarmee kun je vervolgens aan de slag om te zorgen dat je beter op je plek gaat staan en niet langer last hebt van patronen en overtuigingen die eigenlijk niet van jou zijn.

Tijdens deze opstellingendag gaan we in een kleine groep via diverse familie-opstellingen aan de slag met de vragen die worden ingebracht. Je doet mee als representant, maar kunt ook een eigen vraag inbrengen. 

Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Kosten: 105 euro, incl. lunch

Leven naar je Design Workshop

10 mei houden Lisette Maaskant en ik een workshop Leven naar je design in het Maximaal Gezond Centrum

Inloop: 9.30 uur
Aanvang: 10.00 uur

In 4 uur gaan we aan de slag met de (basis)theorie en vooral wat dit voor jouw unieke design betekent. Waar liggen jouw kwaliteiten, en waar je valkuilen? Hoe neem jij het beste beslissingen? En hoe laat je jouw energie optimaal stromen?

Altijd al meer willen weten van Human Design? Dit is je kans om heel praktisch ermee aan de slag te gaan. Meld je aan via contact@biancagroenewegen.nl 

Deelname aan de workshop kost 88 euro, inclusief koffie, thee, lunch en werkboek.

Op vrijdag 9 juni organiseren we een Verdiepingsworkshop Leven naar je Design. Wil je daarbij zijn? Neem snel contact op!

Human Design Reading

Nieuwsgierig naar jouw handleiding voor het leven? Jouw Human Design Chart vertelt je veel over jouw unieke blauwdruk. Hoe is het voor jou bedoeld hier? Welke overtuigingen die je jezelf hebt aangeleerd, mag je loslaten? Waar mag je nog veel meer vanuit je Zelf gaan handelen? Hoe kun jij het beste beslissingen nemen en waar ga je de rust vinden om te doen wat je te doen hebt? Boek een Human Design reading en ga op ontdekkingsreis. 
Life will never be the same again. 🙂

Een ingesproken reading kost 55 euro. Je ontvangt die binnen een paar dagen op je telefoon. Liever een interactieve (live) sessie? Dan betaal je 110 euro.

2 juni: Tijd voor JOU

Een dag verstillen, verdiepen en verbinden.

Vrijdag 2 juni organiseer ik samen met Dimph Everaers en Evelyn Sanders een prachtige dag. Speciaal voor vrouwen die altijd zorgen voor een ander en zichzelf vergeten of wegcijferen. Een dag vol aandacht voor jouw verlangen(s), waarbij je weer contact maakt met jouw Zelf, jouw bron. Omdat jij ertoe doet. Omdat jij de wereld mooier maakt. En omdat jij dit zo enorm verdient. 

Ben jij erbij? Meld je aan via contact@biancagroenewegen.nl

Locatie: Maximaal Gezond Centrum
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Kosten: 136 euro, inclusief koffie, thee, lekkers en heerlijke lunch